-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Nightlight sköldpadda stjärnhimmel projektor

568,00 kr

Sköldpaddans plyschnattljus med stjärnhimmelsprojektor har ett fint utseende. Den kan användas hela natten om du vill. Den lyser lätt, vilket är väldigt roligt för bebisar och barn att ha denna roliga nattlampa i sitt rum. Plyschet är mjukt för ditt barn.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Nightlight turtle starry sky projektor Fantastisk plysch musikalisk a7796c561c033735a2eb6c: Brun

Mjukt, lugnande ljus

Nattlampan skyddar ditt barn när det vaknar på natten. Den här nattlampan är inspirerad av stjärnhimlen och har ett mjukt, lugnande ljus som ger trygghet.

Ingen rädsla för mörkret längre!

För spädbarn är nattljuset en viktig del av deras sömn, och för dig är det viktigt att barnet inte vaknar när det är mörkt omkring det. Dekorera platsen där han sover med en plyschig nattlampa som är fantastisk.
Nightlight turtle starry sky projektor Fantastisk plysch musikalisk a7796c561c033735a2eb6c: Brun

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Brun

Matière

Coton

Batterie

3 piles AAA