-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Jättestor vit ko i plysch

511,00 kr

Det här vackra plyschet föreställer en jättestor ko. Ett underbart djur med vit päls och rosa hovar. Det ger en harmonisk och öm touch i ditt rum.

Den här enorma plyschkon är supermjuk och gosig! Hon är idealisk för kramare och kramare. Hennes stora öron är perfekta att gnaga på och hennes mjuka mage är en godbit för fingrarna! Hennes vita och grå päls är väldigt mjuk att röra vid. Den här plyschkon kommer garanterat att glädja alla djurälskare!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Jättelik vit ko plysch rosa Jättelik plysch Material: Bomull

En vänlig uppstoppad ko

Den här varelsen älskar barnens sällskap. Den väntar på att ditt barn ska följa med den till ängarna för att leka och träffa sina vänner. En stor kram! Den här vackra jättestora vita och grå plyschkoen är perfekt för att gosa med och somna. Den är ultramjuk att röra vid, vilket gör den idealisk för både stora och små. Tillverkad av högkvalitativa material är den extremt bekväm och hållbar. Dess generösa storlek gör att du kan svepa in dig i den för maximal mjukhet och värme. Det är den perfekta följeslagaren för mysiga stunder!

Jättelik plysch

Ingen kan förbli likgiltig inför den våg av kärlek och ömhet som kommer från en gigantisk plysch. Den här plyschan kommer att tilltala både unga och gamla. Oavsett om det är en jättebjörn, en stor enhörning eller en enorm val kommer du att bli glad över vår samling av jätteplysch.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Storlek

80cm