-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Gosedjur Kelig Ko

681,00 kr965,00 kr

Om din dotter har svårt att sova är den här ko-plyschan precis vad hon behöver. På grund av den stora storleken på den här plyschan känns det unikt bekvämt och sällskapligt att ligga på den, vilket ger mer komfort och lugn.
Lying Cow Plush är ett vackert ko-plysch av hög kvalitet. Den är tillverkad av mjuka och silkeslena material, vilket gör den extremt bekväm och behaglig att röra vid. Pälsen är skinande vit med svarta fläckar på ögon och hals.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Jättestor kudde

Vissa människor kan inte sova på små kuddar, så den här plyschkoen är perfekt för dem eftersom den också kan användas som kudde.
Den liggande ko-plyschan är en mjuk och varm plyschleksak som påminner om kor som finns på gårdar. Barnen kommer att älska den här ko-plyschan eftersom den är väldigt mjuk att röra vid och extremt gosig. Föräldrar kommer också att uppskatta kvaliteten på den förlängda ko-plyschan eftersom den är tillverkad av högkvalitativa material som garanterar dess livslängd.

Lätt att förvara

Trots sin gigantiska storlek kan den här plyschkoen lätt förvaras eftersom den är mjuk och lätt kan vikas ihop eller läggas i en väska och tömmas.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Svart, Vit

Storlek

80cm, 100cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans