-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Blå dinosaurie baby plysch

397,00 kr1.079,00 kr

Letar du efter en bra present till ditt barn? Upptäck denna otroliga plysch till honom!

Det är en blå baby dinosaurie plysch, den plysch som är en del av de sista dinosaurierna i världen! Den har massor av hemligheter att berätta om denna legendariska period! Stora berättelser väntar!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
16273-77aa60.jpeg

Att somna och ha roligt

Vår superplyschiga blå baby dinosaurie har mycket att dela med sig av! Följ med honom på hans äventyr och träffa hans vänner! Den är så mjuk och av hög kvalitet att ditt barn kommer att älska att ha den att somna och leka med. Vi erbjuder dig denna blå baby dinosaurie plysch. Det är en mjuk plyschleksak som är mycket populär bland bebisar. Babydinosaurien är tillverkad av mjukt plysch, vilket gör den väldigt behaglig att gosa med. Den är lätt att rengöra eftersom den är maskintvättbar. Det är en idealisk leksak för bebisar från 0 till cirka 3 år. Den blå dinosaurien babyplysch är en säker och pålitlig leksak för bebisar.

Tänk om... dinosaurierna inte hade försvunnit?

Gigantiska, majestätiska varelser levde på land och i luften, dinosaurier med sina märkliga kammar och horn styrde planeten för 200 miljoner år sedan. I dag är fåglarna de enda ättlingar till dinosaurierna som fortfarande lever bland oss.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Färg

Blå