-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Jättestor rosa dinosaurie plysch

681,00 kr

Upptäck vår sublima jättelika rosa dinosaurieplysch, den är helt fantastisk för ditt barn att leka med!

Med den kan du upptäcka världen omkring dig, utforska alla hörn av universum på jakt efter fantastiska skatter!

För dinosauriefantaster har vi precis vad du letar efter. Vårt jättelika dinosaurieplysch i rosa är precis vad du behöver. Det här plyschmonstret är tillverkat av mjukt och elastiskt tyg. De material som används är säkra och giftfria. Sömmarna är starka och designen är unik. Barn kommer att älska att leka med detta plysch. De kan ta den med sig överallt. Det är en fantastisk gåva för barn och vuxna.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Jättelik rosa dinosaurie plysch Fantastisk plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 90cm

En fantastisk plyschleksak för ditt barn!

Gläd ditt barn som gillar dinosauriernas unika värld med den här gigantiska rosa dinosaurieplyschan, den har många underbara platser att visa upp! Det här är det gigantiska rosa dinosaurieplysch du behöver! Den här vackra plyschan är tillverkad av 100 % polyestertyg. Måtten på det här plyschet är cirka 90 cm långa, vilket gör det perfekt för barn i alla åldrar. Följ den och njut av att träffa dess vänner tillsammans med ditt barn!

Tänk om... dinosaurierna inte hade försvunnit?

Gigantiska, majestätiska varelser levde på land och i luften, dinosaurier med sina märkliga kammar och horn styrde planeten för 200 miljoner år sedan. I dag är fåglarna de enda ättlingar till dinosaurierna som fortfarande lever bland oss.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

90cm

Matériau

Coton

Färg

Rosa