-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Magisk blå dinosaurie plysch

909,00 kr

Här är denna otroliga magiska blå dinosaurieplysch, som är helt fascinerande! Du kan faktiskt upptäcka en ny varelse genom att öppna dess mun! Dina barn kommer att älska denna extraordinära plysch!

Ge ditt barn en liten stund av lycka!

Den här magiska blå dinosaurien är mjuk och gosig och är perfekt för att gosa med. Den kommer garanterat att bli en favorit hos denna lilla lada. Missa inte den här vackra plyschleksaken som du kommer att älska att leka med.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Magic Blue Dinosaur Plush Fantastic Plush 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm

Magic är så roligt!

Upptäck vår fantastiska magiska blå dinosaurieplysch som är så rolig! Den kommer att ta hand om dig och få dig att upptäcka alla dinosauriernas hemligheter! Ge den här plyschan till ditt barn, han kommer att bli förtjust. Den här blå dinosaurieplyschan är magisk eftersom den är väldigt mjuk och bekväm. Den är tillverkad av plysch av hög kvalitet och har en mycket realistisk form. Plyschan är insvept i ett mjukt och fluffigt tyg som är mycket behagligt att röra vid.

Tänk om... dinosaurierna inte hade försvunnit?

Gigantiska, majestätiska varelser levde på land och i luften, dinosaurier med sina märkliga kammar och horn styrde planeten för 200 miljoner år sedan. I dag är fåglarna de enda ättlingar till dinosaurierna som fortfarande lever bland oss.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

100cm

Matériau

Coton

Färg

Grön