-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Dinosaurie kudde

340,00 kr965,00 kr

Upptäck den här fantastiska plyschkudden med dinosaurier som älskar att utforska världen!

Den kommer med glädje att ta ditt barn med sig för att upptäcka massor av dinosaurievänner: T-rex, triceratops, pterodactyl…

Den här plyschdinosauriekudden är mycket mjuk och tillverkad av högkvalitativt plyschmaterial. Kudde i form av en dinosaurie. Perfekt som present och dekoration till födelsedag, barnkammaren, årsdagen, festen, julklapp. Varje barn kommer att älska den!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Dinosauriekudde Plysch Fantastisk Plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 50cm|65cm|85cm

En otroligt söt plysch

Vår dinosauriekudde i plysch är så fantastisk och söt att den hjälper ditt barn att somna och ha roligt. Den kommer att följa med ditt barn överallt och låta dem upptäcka alla dinosauriernas hemligheter! Den här stora dinosauriekudden har en levande tecknad film som vädjar till fantasin hos unga dinosaurieälskare. De ljusa färgerna kontrasterar starkt mot dinosauriernas gröna kropp. Det stora vadderade dinosauriehuvudet är perfekt för tupplurar och kramar, och den långa svansen är idealisk för att lindas runt kroppen. Kudden är tillverkad av ett mjukt, plyschigt tyg som är slitstarkt och lätt att ta hand om.

Tänk om... dinosaurierna inte hade försvunnit?

Gigantiska, majestätiska varelser levde på land och i luften, dinosaurier med sina märkliga kammar och horn styrde planeten för 200 miljoner år sedan. I dag är fåglarna de enda ättlingar till dinosaurierna som fortfarande lever bland oss.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Färg

Grön