-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Mjuk rosa dinosaurieplysch

340,00 kr1.079,00 kr

Vi älskar det mjuka rosa dinosaurieplyschet, de små gula benen och hornen och de färgglada fläckarna på ryggen.

Ännu bättre är att den är ännu lättare att hitta med sin iögonfallande rosa färg.

Den är perfekt för att mysa och gosa med och kommer garanterat att bli ditt barns nya bästa vän.

Den här plyschdinosaurien är tillverkad med material och konstruktion av hög kvalitet, så den är byggd för att hålla länge. Ditt barn kommer att älska dess mjuka päls och realistiska detaljer. Dessutom har den den perfekta storleken för äventyr på språng.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Mjuk grön dinosaurie plysch Fantastisk plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm|40cm|60cm

Den bästa presenten någonsin!

Har ditt barn en passion för dinosaurier? Ge dem den bästa presenten någonsin med den mjuka rosa dinosauriepälsen, den är fantastisk och så söt. Oavsett om ditt barn leker hemma eller är på resande fot, kommer den här dinosaurieplyschan att ge dig många timmars skoj och sällskap.

Tänk om... dinosaurierna inte hade försvunnit?

Gigantiska, majestätiska varelser levde på land och i luften, dinosaurier med sina märkliga kammar och horn styrde planeten för 200 miljoner år sedan. I dag är fåglarna de enda ättlingar till dinosaurierna som fortfarande lever bland oss.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Rosa

Matériau

Coton