-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Söt dinosauriekudde

227,00 kr

Om du letar efter den perfekta presenten kan du kolla in vår förtjusande dinosauriekudde, som är så söt!

Den här mjuka och gosiga plyschleksaken kommer att älska att ta hand om ditt barn medan de leker eller sover! Den här söta kudden är tillverkad av mjuk frotté, vilket gör den idealisk för barn och bebisar. Dinosaurieformen är väldigt söt och kommer att bli en bra present till barn. Den här produkten är helt maskintvättbar.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Kudde Dinosaur Kudde Dinosaur Fantasy 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm

I alla världens galnaste äventyr!

Vår förtjusande dinosauriekudde i plysch är så mjuk och söt med sina vackra färger! Den här plyschan kommer att följa ditt barn på alla de galnaste äventyren i världen! Den här fylliga och gosiga kudden är formad som allas vår favoritdjur från förhistorien, dinosaurien! Den är perfekt för tupplurar, bilresor eller bara för att mysa i soffan. Den här kudden är tillverkad i ett mjukt och gosigt tyg och kommer garanterat att bli ditt barns bästa vän.

Tänk om... dinosaurierna inte hade försvunnit?

Gigantiska, majestätiska varelser levde på land och i luften, dinosaurier med sina märkliga kammar och horn styrde planeten för 200 miljoner år sedan. I dag är fåglarna de enda ättlingar till dinosaurierna som fortfarande lever bland oss.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

20cm

Matériau

Coton

Färg

Grön