-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur Söt ljusgrön Dinosaurie

624,00 kr852,00 kr

Här är vår supergulliga ljusgröna dinosaurieplysch, som är så stor och majestätisk!

Den är perfekt för stora kramar, men också för att klättra upp på dess rygg och ge sig ut på äventyr! Ditt barn kommer att bli väldigt glad över att ha den här plyschan som hjälp att somna och att leka med.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Ljusgrön dinosaurie plysch Fantastisk plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm|80cm

Bedårande och söt!

Den här otroligt ljusgröna dinosaurieplyschan är den bästa vännen någonsin!
Den följer med dig överallt och hjälper dig att upptäcka alla hemligheter i dinosauriernas värld!
Den här lilla ljusgröna dinosaurien är det perfekta gosedjuret för barn som älskar dinosaurier! Han har en lång smal kropp och en spetsig svans. Barnen kan ta med sig honom överallt och han är mjuk att röra vid, vilket gör honom perfekt att gosa med.

Tänk om... dinosaurierna inte hade försvunnit?

Gigantiska, majestätiska varelser levde på land och i luften, dinosaurier med sina märkliga kammar och horn styrde planeten för 200 miljoner år sedan. I dag är fåglarna de enda ättlingar till dinosaurierna som fortfarande lever bland oss.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Färg

Grön