-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Söt grön dinosaurie plysch

624,00 kr852,00 kr

Här är denna fantastiska gröna dinosaurieplysch som är så stor och majestätisk!

Den är perfekt för att gosa med, men också för att klättra upp på dess rygg och ge sig ut på äventyr! Tack vare sin storlek och form kan det här plyschet användas som en kudde för ditt barn.

Den söta gröna dinosaurieplysch är en söt grön dinosaurieplysch för barn. Denna produkt är tillverkad av högkvalitativt tyg och är mycket mjuk att röra vid. Barn kommer att älska att leka med denna plysch.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Bedårande grön dinosaurie plysch Fantastisk plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm|80cm

En plyschleksak med en praktisk form!

Vår förtjusande gröna dinosaurieplysch är ett riktigt blickfång med sin sublima gröna färg! Den kommer att lugna och ta hand om ditt barn, ditt barn kommer att kunna leka med den, det kommer att kunna kunnana med denna plysch som kan användas som kudde tack vare sin praktiska form. Detta vackra gröna dinosaurieplysch är perfekt för barn som älskar förhistoriska djur. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är extremt mjuk vid beröring, vilket gör den till en fantastisk gåva för barn i alla åldrar. Plyschan kommer också med ett vackert par svarta ögon som ger den ett uttrycksfullt och unikt utseende.

Tänk om... dinosaurierna inte hade försvunnit?

Gigantiska, majestätiska varelser levde på land och i luften, dinosaurier med sina märkliga kammar och horn styrde planeten för 200 miljoner år sedan. I dag är fåglarna de enda ättlingar till dinosaurierna som fortfarande lever bland oss.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Färg

Grön