-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Gosedjur Dinosaurie Söt Lila

624,00 kr852,00 kr

Här är vår fantastiska lila dinosaurieplysch, den lataste av alla !

Den här plyschan är superpraktisk att ge till ditt barn, eftersom den kan användas som kudde, att leka med, för att dekorera ditt barns rum, den är helt perfekt för ditt barn !

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Lila dinosaurie plysch förtjusande Dinosaurie plysch Fantastisk plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm|80cm

I fantastisk plysch!

Den förtjusande lila dinosauriepälsen är fantastisk, ditt barn kommer att älska den!
Den tar ditt barn till en fantasivärld, full av pirater, skatter och älvor! Sedan ska hon ta en tupplur, för efter dessa äventyr behöver man vila lite!
Detta bedårande lila dinosaurieplysch är helt perfekt för alla dinosaurieälskare i ditt liv! Tillverkad av mjuka och gosiga material kommer den här bedårande leksaken garanterat snabbt att bli en favorit. Vare sig den används som en dekoration eller som en gosig följeslagare, kommer den här pjäsen garanterat att ge ett leende på alla barns ansikten.

Tänk om... dinosaurierna inte hade försvunnit?

Gigantiska, majestätiska varelser levde på land och i luften, dinosaurier med sina märkliga kammar och horn styrde planeten för 200 miljoner år sedan. I dag är fåglarna de enda ättlingar till dinosaurierna som fortfarande lever bland oss.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Färg

Violett