-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Ryggsäck Mimmi Pigg Plysch

170,00 kr

En Mimmi Pigg Ryggsäck för barn. Disney-hjälten musen på en mjuk plyschväska. Tack vare de justerbara remmarna passar väskan för alla åldrar.

Den här Mimmi Pigg Ryggsäcken i plysch är en söt och praktisk accessoar för din lilla! Den är tillverkad av hållbara och robusta material och har gott om plats för böcker, leksaker och snacks. Den färgglada designen visar allas vår favorit Disney-figur Mimmi Pigg och kommer garanterat att få ett leende på ditt barns ansikte.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Minnie plyschryggsäck på vit bakgrund

Plyschväskan Mimmi

En söt plyschväska som ditt barn kommer att älska. Ryggsäckens baksida är tillverkad av ett andningsbart material och utformad för att lindra trycket på ditt barns rygg. Den här vackra väskan kommer att göra hela skillnaden för ditt barn!

Upptäck vår samling av plyschryggsäckar

Den är praktisk för skolan eller leksaker och är en idealisk följeslagare. Våra små bär ryggsäckar under hela sin uppväxt, det är mycket trevligare om väskan är gjord av plysch! Från väskor med deras favorithjältar eller djur, du kommer garanterat att hitta en som du gillar.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Röd, Svart

Matériau

Peluche

Tranche d'âge

1-15 ans

Taille

23x20x9cm