-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Gosedjur Stitch ärlekslåda

261,00 kr

Här är Stitch love box plysch, som är underbar ! Den här lilla plyschan är så söt i sin lilla låda, varmt omgiven av vackra blå rosor. Ge den till personen du älskar och visa hur mycket du bryr dig om honom eller henne! Perfekt gåva för älskande! Stitch är den perfekta kramkompisen för din speciella person!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Stitch plysch kärlekslåda

Stitch plush love box är så söt! Den är perfekt att ge som en Alla hjärtans dag-present, för att förklara din kärlek till den du älskar!
Kärlekslåda med plysch att ge till din älskade. Det här är en present du inte kommer att ångra eftersom personen du ger den till garanterat kommer att älska den. Plyschan är gjord av mjukt och gosigt tyg, vilket gör den mycket behaglig att röra vid. Den levereras också med en liten låda som innehåller ett fint litet kort och en vacker plyschleksak. Din kärlek kommer att älska den här presenten!

Kärlekens dag

Alla hjärtans dag, den 14 februari, är känd över hela världen! Det är en dag för att visa vår kärlek till våra nära och kära och för att berätta hur mycket de gör våra liv bättre!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Material

Bomull

Åldersgrupp

> 3 år

Kön

Unisex

Storlek

6 cm