-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Rosa teddybjörn kärlekslåda

340,00 kr

Upptäck vår vackra rosa teddybjörns kärlekslåda, som är väldigt mjuk! Den är full av kärlek och älskar att ges som en Alla hjärtans dag-present, som en symbol för den kärlek du har för den person du ger den till!

Detta är en fantastisk presentidé att ge till den du älskar, den här lådan är så söt och bedårande för att visa din kärlek.

Vår plysch Orso i rosa är den bästa följeslagaren för flickor. Han är mjuk, fluffig och lila. Den här nallen är omgiven av en vacker presentförpackning som gör din gåva mer speciell.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Rosa teddybjörn kärlekslåda Alla hjärtans dag plysch Material: Bomull

En bra present till en speciell träff!

Vår rosa kärlekslåda med teddybjörn är en förtjusande present till den 14 februari eller något annat speciellt datum för dig och din partner! Den är så söt med sina vackra färger och mjuk, perfekt för stora kramar! Det här presentpaketet för Alla hjärtans dag innehåller en rosa teddybjörn som är designad för älskande. Med den här presenten kan du njuta av en stund av komplikation och ömhet med din Valentin.

Kärlekens dag

Alla hjärtans dag, den 14 februari, är känd över hela världen! Det är en dag för att visa vår kärlek till våra nära och kära och för att berätta hur mycket de gör våra liv bättre!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Taille

6 cm

Färg

Rosa