-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Grå husky plyschhund

249,00 kr

Här är den grå Husky plyschhunden, plyschhunden som bryr sig om barn och tar hand om dem med hela sitt hjärta! Hon skämmer bort dem, får dem att skratta och följer med dem på alla deras galna äventyr!

Denna härliga grå husky-plysch kommer att ge en touch av mjukhet och värme till ditt hem.

Den är idealisk för små barn och passar även för vuxna som vill koppla av med ett bedårande gosedjur. Den här plyschan är jämnt genomtänkt och har en grå, fluffig päls som gör den extremt gosig och söt.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Grå husky plysch hund plysch Djurplysch Åldersintervall: > 3 år

Grå Husky plyschhund

Den grå plyschade Husky-hunden är en ängel! Hon älskar att ta hand om de människor hon älskar, och hennes favorit är barnen! Att följa dem till vuxenlivet är hennes passion! Den grå husky plyschhunden är en vacker hund, mjuk att känna på och mycket realistisk. Det är den perfekta plyschan för barn som älskar hundar och djur i allmänhet. Den är tillverkad av plysch av hög kvalitet, vilket gör den mycket hållbar. Den är också maskintvättbar, vilket är mycket praktiskt.

människans bästa vän

De är utan tvekan våra bästa vänner, dessa fyrbenta varelser som alltid är redo att leka och gosa. Hunden representerar kärlek, skydd och lojalitet. Hundar är lojala följeslagare och pålitliga beskyddare som älskar sina ägare villkorslöst. Upptäck alla våra plyschleksaker med bilden av din favoritkamrat.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton

Storlek

23cm