-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Beagle hund plysch

284,00 kr954,00 kr

Letar du efter en realistisk plysch med beaglehund som kan användas som heminredning eller gåva till ett barn? Då behöver du inte leta längre än till vår! Vårt plysch för beaglehundar är tillverkat av högkvalitativa material och ser precis ut som den riktiga hunden. Den är också supermjuk och gosig, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för att gosa med.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Jätte plysch beagle för barn, 30-90cm, realistiskt plyschdjur, gåva, heminredning Plyschdjur Hund a75a4f63997cee053ca7f1: 30cm|40cm|50cm|60cm|75cm|90cm

Otroligt mjuk med realistiska detaljer

Den här beaglehundens plysch är otroligt mjuk och har realistiska detaljer som garanterat kommer att glädja dig. Den har den perfekta storleken för att gosa med och kommer att bli ett bra tillägg till alla barns sovrum eller lekrum.

Människans bästa vän!

De är förmodligen våra bästa vänner, alltid redo att leka och gosa med oss. Hunden representerar kärlek, skydd och lojalitet. Upptäck vår samling plyschleksaker med ditt favoritdjur.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Remplissage

Coton PP

Färg

Vit