-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Bubble Tea hund plysch

261,00 kr715,00 kr

Den här Bubble Tea-hundplyschan är en fantastisk gåva för hundälskare! Den är gjord av mjukt och fluffigt tyg, med ett sött hundhuvud med sitt bubbelte mellan benen. Ögonen är av plast och munnen är broderad, och hon har små fräknar. Hon är perfekt för barn från 3 år.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Grå och beige Bubble Tea gosedjur i form av en hund som står på bakbenen med en liten ficka mellan frambenen på ett beige lakan

Människans bästa vän

Välkommen till Bubble Tea plyschens värld, världens sötaste plysch! Perfekt för att gosa med, det är den perfekta följeslagaren för alla som älskar bubbelteeplysch. Vår plysch är tillverkad av mjuka material av hög kvalitet och kommer garanterat att ge dig ett leende på läpparna. Det är en fantastisk gåva för alla tillfällen och kommer garanterat att uppskattas av hundälskare i alla åldrar. Beställ ditt Bubble Tea hundplysch idag!

En förtjusande gosedjur

Letar du efter ett gosigt och gulligt tillägg till ditt hem? Titta inte längre än på Bubble Tea hundplysch! Den här förtjusande och gosiga hunden kommer garanterat att få dig att le, och dess mjuka, klämbara kropp är perfekt för att gosa med. Dessutom kommer dess söta bubbelte-inspirerade design att bli en hit bland alla dina vänner. Oavsett om du letar efter en ny bästa vän eller en rolig dekoration för ditt hem är Bubble Tea hundplysch det perfekta valet!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton