-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Matcha Bubble Tea Plush Pillow

261,00 kr556,00 kr

Den här plyschkudden är perfekt för matcha-teälskare! Den är mjuk och fluffig, och dess unika bubbelte-form får säkert alla att le. Den här kudden är tillverkad av högkvalitativt plyschmaterial och är fylld med bomull på insidan för optimal komfort. Den är lätt att rengöra och underhålla dagligen.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Bubble tea plysch i form av ett grönt matcha-te som står på golvet framför en vit möbel

Unik i sitt slag

Letar du efter det perfekta tillbehöret till ditt barns rum? Kolla in vår plyschkudde Matcha Bubble Tea! Den här kudden är tillverkad av mjuka, högkvalitativa material och kommer garanterat att bli din nya favoritkramare. Dessutom är den supersöt och ser ut som en riktig Matcha te-kopp! Oavsett om du är en matcha-älskare eller bara letar efter en unik och snygg kudde är vår Matcha Bubble Tea plyschkudde det perfekta valet. Det är också en fantastisk present för alla tillfällen! Beställ din idag och njut av komforten och stilen hos denna unika kudde.

Perfekt för att sova

Letar du efter ett mjukt och gosigt sätt att få ditt barn att ta en skön tupplur? Titta inte längre än till den här förtjusande Matcha Bubble Tea-plyschkudden! Kudden är tillverkad av mjukt och fluffigt tyg och är formad som en klassisk bubbelte-kopp, med det distinkta tepulvret på toppen. Den är perfekt för att mysa med dig eller ditt barn i soffan eller som en dekorativ kudde på sängen. Det är också en bra present till alla matcha-älskare i ditt liv!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Polyester