-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Söt Husky hund plysch

329,00 kr602,00 kr

Den här söta husky-hundplyschan är perfekt för alla som älskar hundar eller vill ha en mjuk och gosig kudde. Den är tillverkad av högkvalitativa material och dess PP-bomullsfyllning gör den extra mjuk. Den finns i två olika storlekar, ditt barn kommer att älska vår plysch!

Denna vackra Husky hundplysch är perfekt för barn och vuxna som älskar hundar. Den är mjuk att röra vid och har en söt design som gör den unik. Husky-plyschan är tillverkad av högkvalitativt tyg, vilket gör den hållbar och rivningsbeständig.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Husky plysch leksak för barn, 30/70cm, stor storlek, mjuk plysch hund docka, lugnande leksaker, sovkudde, födelsedagspresent till barn Plyschdjur Plysch hund a7796c561c033735a2eb6c: 30cm|70cm

För att trösta och lugna dig

Den här förtjusande husky-hundpälsen är det perfekta tillägget till varje säng, soffa eller stol! Den här mjuka plyschan är tillverkad av högkvalitativa material och kommer garanterat att ge dig komfort och lugna dig. Den här underbara söta Husky-hundplyschan är tillverkad av mjukt, silkeslent plysch med realistisk vit och grå päls. Han har ljusa, uttrycksfulla svarta ögon som verkar stirra på dig när du tittar på honom. Hans spetsiga öron har en guldring i dem som matchar hans tjocka svans. Han är ett idealiskt husdjur för alla som älskar Huskies eller hundar i allmänhet!

Människans bästa vän!

De är förmodligen våra bästa vänner, alltid redo att leka och gosa med oss. Hunden representerar kärlek, skydd och lojalitet. Upptäck vår samling plyschleksaker med ditt favoritdjur.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Grått

Matériau

Coton