-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Mjuk hund plysch

284,00 kr

Här är den mjuka hundplysch som är så vacker! Den här plyschan är så söt med sin lilla tröja som håller den varm! Den kommer att älska att följa ditt barn i alla hans äventyr!

Hunden är kanske det mest lojala och tillgivna djuret i hundfamiljen. Hundar har ett oöverträffat luktsinne, en glad och beskyddande läggning och ett skarpt iakttagelseförmåga. Dessa unika egenskaper har gjort hunden till världens mest populära husdjur. Hundar är också mycket intelligenta, lär sig snabbt och kan tränas att utföra många användbara uppgifter.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Mjuk plysch hund plysch hund plysch djur 87aa0330980ddad2f9e66f: 55cm

Mjuk hund plysch

Den här mjuka plyschhunden är förtjusande och full av ömhet! Hon älskar att leka med barn och få dem att skratta! Här är en ny fantastisk vän! Mjuk hundplysch är en mjuk bomullsplysch med en söt hunddesign. Den här plyschan är perfekt för att gosa och kramas, eftersom den har en mycket mjuk känsla. Plyschan är tillverkad av högkvalitativa material och är fylld med polystyrenbollar, vilket gör den mycket bekväm. Kuddleksaker är ett bra sätt att skapa glädje i ditt barns liv och göra dem glada.

"människans bästa vän

De är utan tvekan våra bästa vänner, dessa fyrbenta varelser som alltid är redo att leka och gosa. Hunden representerar kärlek, skydd och lojalitet. Hundar är lojala följeslagare och pålitliga beskyddare som älskar sina ägare villkorslöst. Upptäck alla våra plyschleksaker med bilden av din favoritkamrat.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

55cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton