-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Kärl med ljust geometriskt tryck

340,00 kr852,00 kr

Skapa liv i alla rum med det här ljusa geometriska överkastet ! Det är tillverkat av mjuk, varm flanell och är perfekt för att mysa i soffan. Dessutom ger de fluorescerande färgerna en touch av ljushet till alla rum.

Detta ljusa och färgglada överkast är det perfekta tillbehöret för att ge din heminredning en gnutta glitter. Det här överkastet är tryckt med ett geometriskt mönster och är perfekt för att ge lite kul och nyckfullhet åt alla rum.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Plånbok med ljust geometriskt tryck Bright Throw 87aa0330980ddad2f9e66f: 100x70cm|200x120cm|200x150cm|200x180cm|230x200cm

Kvalitet och varmt tyg

Det här ljusa överkastet med geometriskt tryck är tillverkat av ett varmt kvalitetstyg och är perfekt för att ge färg och komfort till vilken soffa som helst.
Detta ljusa geometriska tryck är ett stilfullt och designat överkast som kommer att lägga till en touch av stil i alla rum. Tyget är tillverkat av mikrofiber, vilket gör det ultramjukt vid beröring. Det är lätt och bekvämt, vilket gör det till den perfekta följeslagaren för kyliga nätter. Det ljusa geometriska trycket är unikt och iögonfallande, och de ljusa färgerna ger den en modern look. Det här överkastet finns i flera olika storlekar, vilket gör det till den perfekta storleken för användning som soff- eller dubbelsängöverdrag. Det är lätt att ta hand om och kan tvättas i maskin i 30 grader.

Luminous Plaid-kollektion

Välkommen till den förtrollande världen av Bright Plaid! Detta ljusa och vackra tyg är perfekt för att ge ditt hem en touch av värme och lyx. Det är perfekt för att hålla värmen under kalla nätter.

Plånbok med ljust geometriskt tryck Bright Throw 87aa0330980ddad2f9e66f: 100x75cm|150x100cm|200x150cm

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

100x75cm, 150x100cm, 200x150cm

Färg

Blå

Matériau

Polyester