-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Söt bläckfiskplysch

714,00 kr

Upptäck denna nyhet som kan vara precis vad du söker!

Ett paket med mycket eftertraktad bläckfiskplysch som är trenden året runt.

Den vita bläckfisken som du kan använda för att dekorera ditt barns rum eller för att vara den gosedjur som hon kommer att älska.

Och bläckfisken som ändrar sitt humör genom att vrida den, så att din dotter kan vrida den efter sitt humör för dagen. Too Cute Octopus Plush Pack är den perfekta plyschdekorationen för ditt vardagsrum, sovrum eller kontor. Det här 2-packet med bläckfiskplysch är tillverkat av ett mjukt och fluffigt fleecetyg, vilket gör det mycket behagligt att röra vid. Tentaklarnas ändar har små sugkoppar i silikon som gör att de lätt kan fästa på släta ytor som glas eller speglar. Plyschorna har ett bedårande ansiktsuttryck och en mycket realistisk design som gör dem oemotståndliga för alla.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Söta bläckfiskplyschpaket Bläckfiskplyschdjur 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm|60cm

De mest eftertraktade

Dessa bläckfiskar är de mest eftertraktade plyschleksakerna just nu, även vuxna kan inte motstå dem! Med det här paketet kan du få båda på samma gång. Söta bläckfiskplyschpaket Det här plyschpaketet innehåller en vacker plyschbläckfisk, perfekt för att gosa och leka. Dess 8 armar är mjuka och fluffiga, medan huvudet och magen är lite fastare plysch, vilket gör den idealisk för små till medelstora småbarn. Bläckfisken är helt maskintvättbar och tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör den mycket hållbar.

En söt vit bläckfiskplysch att gosa och kramas med

Har du alltid haft en passion för havsdjur? Eller kanske ditt barn också? Hur som helst kommer den här förtjusande bläckfisken att glädja dig! Den är så söt med sin vackra vita päls, sina gnistrande ögon och sitt söta leende. Det är svårt att inte älska honom!
Super söt vit bläckfisk plysch Djurplysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 18cm|40cm|60cm|80cm

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

20cm, 60cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Matériaux

Coton

Sexe

Unisexe

Färg

Blå, Vit