-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Nallebjörn med tröja

340,00 kr681,00 kr

Den stora nallen med jumper. Välj mellan dessa 8 nallebjörnsmodeller, alla med olika stil tack vare sina färgglada tröjor. Den perfekta gosedjuret.
Vår nallebjörn med jumper är både söt och snygg. Den är tillverkad av tjockt, mjukt tyg, vilket gör den väldigt bekväm att gosa med. Han har vacker brun päls och ljusa ögon som gör honom omöjlig att motstå! Dessutom bär han en härlig röd ulltröja i ull som gör honom perfekt för de långa vinterkvällarna.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Teddy Bear with Sweater Teddy Bear Animals a75a4f63997cee053ca7f1: 30cm|40cm|50cm|70cm

En underbar gåva!

Den här plyschiga, barnvänliga leksaken är en underbar julklapp. Den levereras med en underbar tröja som ger extra mjukhet och värme till din gosskompis. Den här nallen är bekväm och varm med sin ulltröja. Den är perfekt för att gosa med eller för att dekorera ett barnrum. Hans mjuka päls är behaglig att röra vid och han ser väldigt älskvärd ut med sin gula tröja. Barnen kommer att älska att leka med den här söta nallen.

För både unga och gamla!

En perfekt nallebjörn för unga och gamla. Ditt barn kommer att få en egen kompis att gosa med. Den levereras med en mysig tröja som håller honom varm hela vintern.
Teddy Bear with Sweater Teddy Bear Animals a75a4f63997cee053ca7f1: 30cm|40cm|50cm|70cm

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Blå, Brun, Grått, Gul, Mångfärgad, Röd, Rosa, Vit

Matière

Coton

Sexe

Unisexe