-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

TY mångfärgad koala plysch

284,00 kr

Har du hört talas om vårt senaste tillskott? Den här mångfärgade TY-koalan lovar att förgylla ditt barns dag med sin ovedersägliga sötma. Det är också ett utmärkt tillfälle att ta en resa till Australien och visa ditt barn några riktiga koalor.
TY Koala-plysch är en mycket mjuk och gosig nallebjörn. Hans päls är färgglad, vilket ger honom ett unikt utseende. Hans ljusa svarta ögon är perfekta för foton och han har en liten rosa mun. Han är cirka 15 cm hög, vilket gör honom perfekt för småbarn.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
TY Multicolored Koala Plush Animal Plush a7796c561c033735a2eb6c: Multicolored

Högkvalitativ bomull

Den här koalaplyschan är tillverkad av högkvalitativ bomull, så den är supermjuk och idealisk för ditt barn att sova med eller hänga på för en mysig natt hemma. Den här förtjusande koalaplyschan från TY är den perfekta följeslagaren för både barn och vuxna! Dess mjuka päls är mångfärgad och ultrabehaglig att röra vid, medan dess stora, uttrycksfulla svarta ögon gör den omöjlig att motstå. Den här koalan är också en fantastisk leksak för att koppla av eller sova. Barnen kommer att älska den!

Koalor vill alltid ha en kram

Koalan är mycket lugn och mild till utseendet, men den är mer beräknande och försiktig. De är bra på att koncentrera sig på långsiktigt arbete, men hatar att anstränga sig på något sätt och hatar allt som har med konkurrens att göra. Han är också väldigt söt och älskar att gosa med varandra!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Mångfärgad

Storlek

15cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Matériau

Coton