-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Panda plysch klädd som en ko

227,00 kr340,00 kr

Den här plyschpandan som är klädd som en ko är söt och väldigt mjuk. Hon älskar att leka med barn, ge dem massor av kramar och ta tupplurar! Den är idealisk för barn att väcka.

Den här söta plyschpandan är inte bara en förtjusande följeslagare för barn, utan också en bra förklädnad för mjölkbudet! Med sin mjuka, silkeslena päls, rosa näsa och glänsande svarta ögon är den här lilla pandan omöjlig att motstå. Dessutom är hans ko-dräkt superkul och definitivt unik. Barnen kommer att älska att leka med den här pandan i koskostym och kommer dessutom att tacka dig för att du gav dem den här originella presenten!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Panda plysch i koskostym Panda plysch Djurplysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm|40cm

Panda plysch klädd som en ko

Plyschpandan som är klädd som en ko är en stor kramare! Det här söta djuret är älskat av både unga och gamla. Det kommer att ta väl hand om dina barn och gå på äventyr med dem! Den här vackra plyschpandan är klädd som en ko och är redo att festa! Han har en fantastisk ko-dräkt som gör honom ännu mer älskvärd, och han älskar att klä ut sig till ko för att alla ska kunna njuta av det. Han är en fantastisk följeslagare för barn eftersom han är mild, tillgiven och alltid kommer att vara där för att erbjuda kramar. Gosedjur är kända för att vara lugnande och tröstande, vilket gör den till den perfekta leksaken för tider av stress eller sorg. Barn kommer att älska denna unika och speciella plyschleksak och kommer utan tvekan att vilja ta hand om den dag efter dag.

Pandan är den sötaste bambusätaren

Pandan är både en symbol för mildhet och en symbol för styrka. Den representerar inre och yttre fred. Den är en symbol för zen och en positiv syn på livet. Legenden säger att pandor ger tur… Vi rekommenderar att du alltid har en med dig.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe