-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Plysch med jättepandan

568,00 kr681,00 kr

Den här jättepandan är en fantastisk gosedjur. Ditt barn kommer aldrig att tröttna på att ge sin förtjusande panda en stor kram. Med sin mycket mjuka päls kommer den att bli en mycket populär följeslagare för småbarn.

Den här jättepandaplyschan är tillverkad av mjuka material av hög kvalitet, vilket gör den ultramjuk och behaglig att röra vid. Den är perfekt för barn och vuxna som letar efter en mjuk plyschleksak att gosa med. Dess mjuka fleece är idealisk att klappa eller lägga runt halsen, medan dess stora uttrycksfulla svarta ögon ger en touch av skoj och fascination.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Jättestor brun nallebjörn Jättestor nallebjörn Material: Bomull

En öm och kärleksfull följeslagare

Den här pudeln med panda och ömt utseende är en gåva som kommer att glädja dig varje gång. Dess vita och svarta päls är mycket mjuk! Den här jättelika pandabjörnen är helt enkelt förtrollande! Med sin ultramjuka päls och uttrycksfulla ögon är det omöjligt att motstå dess charm. Hans smala kropp och imponerande storlek är perfekt för att mysa med honom under långa vinterkvällar eller ligga på honom som en mysig filt. Både unga och gamla kommer att älska denna vackra plysch!

Jättestor plysch

Ingen kan förbli likgiltig inför den våg av kärlek och ömhet som kommer från en gigantisk plysch. Den här plyschan kommer att tilltala både unga och gamla. Oavsett om det är en jättebjörn, en stor enhörning eller en enorm val kommer du att bli glad över vår samling av jätteplysch.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans