-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Jättestor brun björn plysch

568,00 kr681,00 kr

Den här stora bruna plyschbjörnen är så mjuk och gosig. Han är alltid redo för kyssar och kramar! Vare sig du vill leka eller sova en god natts sömn, stannar den här plyschbjörnen vid din sida!

Den här jättebruna björnplyschan är perfekt för alla som älskar björnar! Han är ultramjuk och gosig, vilket gör honom till en idealisk följeslagare att gosa med. Den här björnen mäter en imponerande sex fot lång och kommer garanterat att göra ett stort intryck!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Jättestor brun nallebjörn Jättestor nallebjörn Material: Bomull

En vacker brun björn

Brunbjörnen är ett utmärkt rovdjur och ett intelligent djur som kan domesticeras. Han har blivit den bästa gosedjuret för barn på grund av sin mjukhet och sitt hjärta fullt av kärlek! Om du letar efter en jättestor nallebjörn som gör ett stort intryck, behöver du inte leta längre än till vår jättestora bruna nallebjörn! Med en imponerande storlek på en meter kommer den här nallen säkert snabbt att bli en favorit hos alla som får den. Tillverkad av mjuka, högkvalitativa material, är vår jättestora nallebjörn byggd för att hålla länge och kommer att ge timmar av oändliga kramar. Hans fylliga kropp och stora slappa öron är oemotståndliga, och hans söta ansikte kommer garanterat att fylla allas hjärta med kärlek.

Jättestor plysch

Ingen kan förbli likgiltig inför den våg av kärlek och ömhet som kommer från en gigantisk plysch. Den här plyschan kommer att tilltala både unga och gamla. Oavsett om det är en jättebjörn, en stor enhörning eller en enorm val kommer du att bli glad över vår samling av jätteplysch.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans