-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Rosa panda plysch

795,00 kr

Upptäck vår vackra röda panda som är väldigt fin och söt! Med den kan du symbolisera den kärlek du har till din partner och göra denna Alla hjärtans dag till en dag av glädje och lycka! Den här plyschan är vacker och du kommer att älska den!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Röda rosor panda plysch Alla hjärtans dag plysch Material: Bomull

Kärlek, ömhet och sötma!

Ge din partner den här vackra röda pandan i plysch, som är perfekt för Alla hjärtans dag, den representerar kärlek och ömhet. Utnyttja detta plysch för att överraska din älskare på en speciell dag! Kärlek, ömhet och mjukhet! Den röda pandaplyschan är en unik plysch som är unik i sitt slag. Andra gosedjur kan inte jämföras med den, den är speciell. Folk älskar henne för hennes lekfulla och tillgivna personlighet. De älskar henne också för hennes intelligens och visdom. Människor beundrar henne för hennes skönhet och grace. Hon är en underbar rosa och röd panda plysch och hon har mycket att erbjuda andra.

Kärlekens dag

Alla hjärtans dag, den 14 februari, är känd över hela världen! Det är en dag för att visa vår kärlek till våra nära och kära och för att berätta hur mycket de gör våra liv bättre!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Storlek

40cm

Färg

Svart, Vit