-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Panda plysch ljusblå boxed set Alla hjärtans dag

340,00 kr

Letar du efter ett sätt att överraska din partner med en bra present? Vi har lösningen med denna ljusblå panda plysch i box till Alla hjärtans dag, den är otrolig och magisk att ge som gåva till ditt livs kärlek.

Denna blå panda plysch för Alla hjärtans dag är den perfekta presenten till din älskade! Den här plyschan är extra mjuk och krambar, och dess uttrycksfulla ansikte kommer att få din Valentine att le av lycka. Sammetöronen och de ljusa ögonen på den här pandan kommer att ge en speciell touch till den här presenten.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Panda plysch ljusblå box Alla hjärtans dag plysch Material: Bomull

Trendigt, magiskt och originellt!

Med den ljusblå panda plyschboxen Alla hjärtans dag kan du symbolisera vikten av de känslor du har för din älskade! Detta är en magisk och originell låda för ditt livs kärlek, med denna låda kan du glädja honom och visa din kärlek. Med det här presentpaketet för Alla hjärtans dag ger du en bedårande 20 cm ljusblå panda plysch till din älskade. Denna ljusblå pandaplysch är mycket mjuk och perfekt att gosa med. Med sin förtjusande lilla svarta näsa och stora ögon är detta plysch omöjligt att motstå.

Kärlekens dag

Alla hjärtans dag, den 14 februari, är känd över hela världen! Det är en dag för att visa vår kärlek till våra nära och kära och för att berätta hur mycket de gör våra liv bättre!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Storlek

8cm

Färg

Blå