-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Panda plysch blå boxed set Alla hjärtans dag

340,00 kr

Här är vår otroliga blå panda plysch Alla hjärtans dag, som är mycket vacker och så söt! Med den här lilla lådan behöver du inte tveka längre och kan äntligen förklara din kärlek till den person som spökar i dina tankar! Hon kommer att bli förvånad över denna fantastiska kärleksgåva. Denna förtjusande blå panda plysch är den perfekta gåvan till alla hjärtans dag! Missa inte detta perfekta plysch att ge till din älskling.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Panda plysch blå låda Alla hjärtans dag plysch Material: Bomull

Den otroliga och originella boxen!

Ge din älskade det sötaste djuret med den blå panda-plyschlådan för Alla hjärtans dag, som älskar kärleksförklaringar! Med den här lådan kan du överraska din kärlek och samtidigt vara originell och otrolig. Det är något magiskt med pandor. Kanske är det deras lätt skrockande ansikte eller deras lätt ensamma sida. Vad det än är så kan man inte annat än att finna dem älskvärda. Detta panda-plysch är den perfekta alla hjärtans dag-presenten till någon du älskar.

Kärlekens dag

Alla hjärtans dag, den 14 februari, är känd över hela världen! Det är en dag för att visa vår kärlek till våra nära och kära och för att berätta hur mycket de gör våra liv bättre!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Storlek

8cm

Färg

Blå