-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Minecraft Ghast plysch

170,00 kr

Gillar ditt barn videospelet Minecraft? Då kommer han att älska den här Ghast-plyschan. Ghast är enorma, flytande varelser från Nether som skjuter explosiva eldklot mot spelarna. Ett mjukt plysch med bilden av ditt barns favoritvideospel. Ghast-plyschan är tillverkad av högkvalitativa material och är mycket mjuk och gosig. Den har den perfekta storleken för att gosa och mysa och kommer garanterat att bli ett barns favoritleksak. Det är också ett bra sätt att visa din kärlek till Minecraft för dina vänner och familj. Beställ din Ghast-plysch idag!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Minecraft Ghast Plush Minecraft Plush Videospel a7796c561c033735a2eb6c: Röd

Ghast Minecraft

Den här Ghast-plyschan kommer att göra ditt barn lycklig. Ett bra sätt att hålla ditt barn igång med äventyren i sitt favoritspel utan att behöva sitta framför skärmen. Den här förtjusande plyschleksaken är perfekt för alla barn som älskar Minecraft. Den har en söt och gosig Ghast-figur från det populära videospelet och kommer garanterat att bli en hit hos alla fans.

100 % pixelerad minnecraft plyschkollektion

Upptäck vår samling plyschleksaker med ditt favoritvideospel Minecraft. Är ditt barn en kreativ person som älskar det här byggspelet? Ge dem en fantastisk överraskning med ett minecraft-plyschdjur.
Minecraft plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Röd

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

2-15 ans

Taille

15cm