-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Svart tandlös drake plysch

340,00 kr568,00 kr

Upptäck berättelsen och beundra vår svarta tandlösa drake, en liten svart drake som är så söt och så lojal mot maskar, den är vänlig.

Hjälten i tecknade drakar, hans namn är Tandlös. Han är människornas vän och den smartaste draken.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Den sista överlevaren från Night Furies utrotning

Är ditt barn ett fan av Tandlös, den sista överlevaren från Night Furies utrotning? Ge honom då detta fantastiska svarta Toothless-dragonplysch, och låt honom gå in i huden på en riktig drakryttare och leva extraordinära äventyr tillsammans med honom.
Han är den snabbaste och gulligaste draken i världen! Det här drakplustret har den perfekta storleken för ditt barn att gosa och leka med.

Den roligaste och sötaste draken av alla

Tandlös, den sista överlevande, har blivit barnens favoritdrake! Han älskar att göra bus och tar alltid hand om sina vänner, han är lojal och känslig!
Han är så mjuk att du kan somna med honom och ge honom massor av kramar.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Svart

Material

Bomull