-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Dragon Ball Shenron plysch

909,00 kr1.250,00 kr

Är du eller ditt barn ett fan av Dragon Ball-universumet?

Ta in den heliga draken Shenron i ditt hem och känn den allsmäktiges kraft. Shenron, den mäktiga och mystiska draken från Dragon Ball-serien, finns nu tillgänglig som plyschdjur! Den här mjuka och gosiga Shenron är perfekt för fans i alla åldrar och är ett utmärkt tillägg till alla Dragon Ball-samlingar. Oavsett om du letar efter en rolig plyschleksak att gosa med eller en skrivbordsdinosaurie som håller dig sällskap under långa timmar på jobbet, kommer Shenron garanterat att glädja dig. Det är också en bra present för Dragon Ball-fans i alla åldrar.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Shenron Dragon Ball Plush Dragon Ball Plush Manga 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm|80cm

Den magiska draken

Uppfyll alla dina önskningar med superdraken Shenron. Dragon Balls makt är i din makt med detta fantastiska plysch. Skapa fantastiska historier med den här otroliga plyschan! Shenron väntar på att få dina önskningar att gå i uppfyllelse, så beställ ditt eget Dragon Ball-plysch idag!

Dragon Balls kraft i plyschleksaker

Upptäck vår samling av Dragon Ball Plysch med dina favorithjältar. Sangoku, Sangohan eller skurken Freezer. Återupplev alla äventyr i din favorit Dragon Ball med dessa plyschdjur.
Drakboll plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Couleur

Vert