-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Underbar rosa enhörning plysch

227,00 kr1.022,00 kr

Denna rosa enhörningsplysch är mjuk och underbar och finns i flera storlekar. Dess silkeslena päls är ultramjuk, perfekt för att gosa med din lilla flicka eller pojke. Vår magiska enhörningsplysch kommer garanterat att ge leenden och skratt i alla barns ansikten. Den här underbara leksaken är tillverkad av det mjukaste materialet och har en vacker design som garanterat kommer att glädja dig. Vår enhörning har den perfekta storleken för att gosa med och kommer snabbt att bli ditt barns nya bästa vän.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Underbar rosa enhörning plysch Fantastisk plysch Storlek: 30cm

Är det inte underbart?

Den här underbara enhörningsplyschan är rosa i färgen och är den perfekta gosedjuret eller till och med ett dekorativt föremål för ditt barns rum. Denna perfekta gosedjurskompis kommer garanterat att förgylla alla barns dag. Vår enhörning är tillverkad av de mjukaste och mest gosiga materialen, och dess färgglada mane och svans kommer garanterat att lysa upp vilket rum som helst.

Det förtrollande djuret

Enhörningen är den mest fascinerande av alla mystiska varelser, och den för med sig mirakel, visdom och magi till dem som har ett rent hjärta. Håll din enhörning nära dig för att utveckla din kreativitet och intuition.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Dimensioner N/A
Färg

Rosa

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans