-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Among Us gul plysch för cool

227,00 kr

Det här är den coola gula plyschan Among Us som älskar det här spelet! Hon älskar att spela spel med sina vänner och hitta bedragaren för att vinna!

Den coola gula plyschan Among Us är den perfekta plyschan för alla fans av det populära videospelet Among Us! Plyschan är tillverkad av högkvalitativa material och är extremt mjuk vid beröring. Den är cirka 30 cm hög och passar perfekt för barn och vuxna.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Bland oss plysch gul Too Cool Bland oss plysch videospel 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm

Among Us gul plysch för cool

Den coola gula plyschan Among Us är också riktigt cool! Den kommer att följa dig på alla dina äventyr! Coolt gult plysch Among Us för spelälskare! Den här plyschan är perfekt för fans av ett av de mest populära spelen för tillfället. Den är supermjuk, ser trogen spelet ut och är dessutom väldigt älskvärd. Den har den perfekta storleken för ett bra grepp och får lätt plats i en ryggsäck eller resväska. Barnen kommer att älska att leka med den och ha roligt med den här söta och älskvärda karaktären.

Alla favoritkaraktärer från Among Us finns på vår webbplats

Upptäck vår samling av gosedjur från spelet Among Us, som är en världsomspännande succé! Här är en plysch som kommer att glädja fans av det här spelet!
Vändbar blågrön plysch Among Us videospelplysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 15 cm

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

20cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe