-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Among Us grönt plysch för häftigt

227,00 kr

Det här är den coola gröna plyschan Among Us som är så mjuk! Hon är perfekt att gosa med och följer gärna ditt barn vart hon än går!

Den här bedårande Among Us-plyschan är grön och så cool! Den är perfekt för fans av detta populära spel och kommer att bli ett bra tillägg till din samling. Plyschan är mjuk och gosig, vilket gör den perfekt att gosa med. Ansiktsdetaljerna är också mycket välgjorda, vilket bidrar till dess charmiga utseende.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Bland oss plysch grönt för coolt bland oss plysch videospel 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm

Among Us grönt plysch för häftigt

Den coola gröna plyschdjuret Among Us är så gulligt! Hon kommer att älska att spela många lekar med dig! Den här underbara gröna Among Us-plyschdjuret är så coolt! Den är tillverkad av mjukt, fluffigt tyg, vilket gör den perfekt för en kramsession. Hennes stora, uttrycksfulla svarta ögon ger hennes personlighet en rolig touch och hennes busiga leende är smittsamt. Hennes päls är också mycket mjuk att röra vid, vilket gör henne till en fantastisk följeslagare för barn. Den här plyschan kommer att vara ett bra tillägg till ett barns leksakssamling och kommer att ge många timmars skoj och nöje.

Alla favoritkaraktärer från Among Us finns på vår webbplats

Upptäck vår samling av gosedjur från spelet Among Us, som är en världsomspännande succé! Här är en plysch som kommer att glädja fans av det här spelet!
Vändbar blågrön plysch Among Us videospelplysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 15 cm

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

20cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe