-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Stitch plysch i grönt för barn

340,00 kr

Den gröna Stitch-plyschan är så söt och gosig att barnen inte vill lägga den ifrån sig! Den här supermjuka leksaken är tillverkad av högkvalitativa material som är säkra för barn. Den har den perfekta storleken för att gosa med också. Stitch kommer garanterat att bli ditt barns favoritkramare. Du kommer garanterat att bli nöjd med den här Stitch-plyschan!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Du kommer att falla för det!

Letar du efter en gosig, mjuk och söt leksak till ditt barn? Vi presenterar vår Stitch plysch i grönt! Denna förtjusande plysch är tillverkad av material av högsta kvalitet och kommer garanterat att bli ditt barns nya bästa vän. Stitch är inte bara supermjuk och gosig utan också stark och hållbar. Han kan ta emot många kramar och kärlek från ditt barn! Du kommer att älska dess vackra, ljusa färg!

Helt enkelt A-DO-RABLE!

Upptäck vår förtjusande Stitch plysch! Han kommer garanterat att bli deras nya favoritleksak. Stitch är tillverkad av högkvalitativa material och är otroligt mjuk att röra vid. Han har också den perfekta storleken för små barn att gosa med. Och hans ljusgröna färg kommer garanterat att sticka ut i alla barnrum eller sovrum.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Höjd

20CM

Matériau

Peluche courte