-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Nalle Puh Eeyore stor plysch

397,00 kr

Det här vackra plyschet Nalle Puh Eeyore är perfekt för barn och vuxna som älskar Disney-universumet. Den är ultrarealistisk och tillverkad i ett mjukt och bekvämt material som ger unga och gamla en känsla av välbefinnande. Dess söta design och ljusa färger kommer att ge en touch av skoj till ditt hem.

Eeyores öron, näsa och svans är noggrant sydda ihop och kroppen är fylld med bomull för en mjuk och gosig känsla. Plyschan är mycket lätt att ta hand om och kan tvättas för hand eller i maskin. Den är perfekt för att gosa och mysa och kommer att vara en idealisk följeslagare för barn. Den kommer också att bli en söt och originell present till alla Nalle Puh-fans.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Eeyore Plush Winnie The Pooh Plush Disney 87aa0330980ddad2f9e66f: 36cm

Barnens favorit åsna

Den här stora Nalle Puh Eeyore-plyschan är en mjuk och gosig följeslagare som barnen kommer att älska. Hans mjuka, fluffiga päls är mycket behaglig att röra vid och hans ljusa, uttrycksfulla svarta ögon ger en touch av kärlek till hans utseende. Den har den perfekta storleken att ta med sig överallt och dess ljusbeiga färg med bruna och vita accenter ger en extra mjukhet. Den här plyschan är den perfekta bästa vännen för barn att krama och känna sig trygg och älskad. Den ger också en möjlighet för unga och gamla att dela stunder av ömhet och samhörighet.

Upptäck vår samling av Disney-plysch

Upptäck vår kollektion av gosedjur med din favorithjälte i tecknad form: Det finns många fler: Lejonkungen, Den lilla sjöjungfrun, Lilo och Stich, Mickey, Snödrottningen och många fler. Upptäck alla våra Disney-plyschdjur på vår webbplats.
Disney plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

36cm

Tranche d'âge

2-15 ans

Matériaux

Coton