-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Plysch för nyfödda djur

397,00 kr

Vår mus för nyfödda är den perfekta sovkamraten för nyfödda barn! Dess mjuka konsistens är lugnande och dess ljusa små ögon håller barnet lugnt och nöjt. Den är ett bra tillägg till alla barnrum och kommer garanterat att bli din lilla älsklings favoritgosedjur!

En hjortplysch för nyfödda är en mjuk hjortplysch med spetsiga öron och rundad näsa. Den är tillverkad av mjuka och fluffiga tyger, perfekt för att gosa med. Nyfödda barn kommer att älska att leka med den här plyschan och somna i dess armar.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Råttan plysch för nyfödda Råttan plysch Djur 87aa0330980ddad2f9e66f: 38cm

Pedagogisk interaktion plysch

Vårt plysch med hjort är perfekt för ditt barn eftersom det är ett plysch med en pedagogisk interaktion. Den kan användas som dekoration i ditt barns rum. Den här hjortplyschan för nyfödda är ultramjuk och kommer att vara en idealisk sömnkompis för ditt barn. Polyesterpälsen är mjuk och gör den mycket bekväm för de små. Den är cirka 38 cm hög och går helt och hållet att tvätta i maskin.

Plyschkollektion med hjort

Upptäck vår samling av plyschleksaker med hjortdjur som dina barn kommer att älska att dekorera eller leka med. Den här hjortplyschan kommer att bli ditt barns nya bästa vän.
Jättehjort i plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 110cm|30cm|40cm|50cm|60cm|75cm|90cm

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

38cm

Färg

Brun

Matériau

Coton