-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Vit björn hjärta plysch

227,00 kr340,00 kr

Här är den vita hjärtbjörnen i plysch som älskar att gosa! Den här gosiga björnen älskar att ges i present och att göra personen som får den lycklig!

Den här nallen har den speciella egenskapen att den har ett stort rött tyghjärta applicerat på bröstet. En idealisk nallebjörn för en födelsedagspresent eller en gåva på Alla hjärtans dag! Nallebjörnar har den speciella egenskapen att de har en mycket mjuk päls. En idealisk plysch för en födelsedags- eller alla hjärtans dag-present!

Nallebjörnarna är testade i enlighet med europeiska säkerhetsnormer för leksaker.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Vitt hjärta plyschbjörn Alla hjärtans dag plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm|50 cm

Vit björn hjärta plysch

Den vita hjärtbjörnen är så söt! Den har mjuka färger och är så söt, och du kan förklara dina känslor för den du ger den till! Han har ett rött hjärta som påminner om hans kärlek till alla runt omkring honom. Den här nallen är mjuk och varm och kommer att bli en fantastisk följeslagare för den som adopterar den.

Kärlekens dag

Alla hjärtans dag, den 14 februari, är känd över hela världen! Det är en dag för att visa vår kärlek till våra nära och kära och för att berätta hur mycket de gör våra liv bättre!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe