-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Gosedjur Eevee 20cm

227,00 kr

Det här förtjusande lilla gosedjuret kommer garanterat att bli ditt barns nya bästa vän. Eevee är ultramjuk och gosig, vilket gör honom till den perfekta följeslagaren att gosa med. Han är också fantastisk att leka med och kommer att ge många timmars skoj. Ditt barn kommer att älska hans stora ögon och vänliga ansikte, och du kommer att älska glädjen han ger dig. Beställ din Eevee-plysch idag !

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Eevee

Ett förtjusande Eevee-plysch med pälskrage, ett alltför sött djur för att fortsätta de galna Pokémon-äventyren hemma. Eevee är den perfekta plyschan för ditt barn! Han är mjuk, gosig och kommer att ge dig timmar av skoj! Eevee är också en fantastisk sängkamrat. Ditt barn kommer att älska att mysa med Eevee på kvällen.

Upptäck vår Pokémon Plysch-kollektion

Pikachu, Charizard, Bulbasaur eller Squirtle? frågan som präglade en hel generation… Om du också är ett fan eller nostalgiker av Pokémon-universumet kan du upptäcka hela vår kollektion av Pokémon-plysch i vår butik. Fånga dem alla!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Brun

Material

Bomull

Åldersgrupp

2-7 år

Storlek

20cm