-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Gosedjur Charmander Pokemon

249,00 kr

Den här söta lilla plyschan är Pokémon Charmander, den grundläggande Pokémon innan den utvecklas till Pokémon Shooters. En söt tvåbent reptil som du bara vill gosa med. Den här gosiga Charmander-plyschan är perfekt för din lilla persons sovrum eller lekrum. Charmander-plyschdjuret är tillverkat av högkvalitativa material och är stabilt konstruerat för att tåla massor av kramande och klappande. Den är också mycket mjuk, vilket gör den till en mysig följeslagare för tupplurar eller vid läggdags.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Salamech Plush Pokemon Plush 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm

Charmander

Charmander är den enda Pokémon som har en flamma. Denna flamma brinner på olika sätt beroende på dess humör och tillstånd. När det regnar bildas ånga runt svansen. Den här gosiga lilla varelsen är perfekt för barn i alla åldrar. Tillverkad av mjuka och fluffiga material kommer Charmander-plyschdjuret garanterat att bli en hit för alla som möter den.

Upptäck vår Pokémon Plysch-kollektion

Pikachu, Charmander, Bulbasaur eller Squirtle? frågan som präglade en hel generation… Om du också är ett fan eller nostalgiker av Pokémon-universumet kan du upptäcka hela vår kollektion av Pokémon-plysch i vår butik. Fånga dem alla!

Pokemon plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

20cm

Färg

Orange

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

5-7 ans