-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Gosedjur Aquali 20cm

227,00 kr

Den här söta lilla plyschan föreställer Pokémon Aquali. Aquali är mitt i spelet med Eevee och de andra spelarna. Ett mjukt plysch av en bedårande varelse som vi älskar. Fånga alla Pokémon och lägg Aquali till din samling med detta vackra plysch. Aquali-plyschan är den perfekta presenten till alla barn i ditt liv! Den här bedårande leksaken mäter 20 cm och kommer garanterat att få ett leende på alla barns läppar. Aquali-plyschan är tillverkad av mjukt material av hög kvalitet, är hållbar och tål många kramar.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Aquali Plush Evoli Plush Pokemon Material: Bomull

Aquali

Aquali är en vidareutveckling av Eevee tack vare vattenstenen. Vårt söta lilla djur är nu en varelse som är halvt land och halvt vatten. När hans fenor börjar vibrera är det ett tecken på att det kommer att regna de närmaste timmarna. Viktigast av allt är att Aquali-plyschan är maskintvättbar, så du kan enkelt hålla den ren och fräsch. Du behöver inte oroa dig för ömtåliga sömmar eller handtvätt, utan lägg bara Aquali i tvättmaskinen på delikat cykel och voila!

Upptäck vår Pokémon Plysch-kollektion

Pikachu, Charmander, Bulbasaur eller Squirtle? frågan som präglade en hel generation… Om du också är ett fan eller nostalgiker av Pokémon-universumet kan du upptäcka hela vår kollektion av Pokémon-plysch i vår butik. Fånga dem alla!

Pokemon plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

2-7 ans

Taille

20cm