-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Huggy Wuggy skrämmande plysch som Pikachu

454,00 kr

Upptäck vår Huggy Wuggy plysch som skrämmer dig som en Pikachu, den perfekta accessoaren för Pokémon-fans.

Hon ser söt och förtjusande ut, men hon är också väldigt läskig, hennes huvud ser ut som en Pikachus huvud, men hon är fylld av läskiga små detaljer som glänsande svarta ögon, spetsiga öron och vassa huggtänder.

Den är tillverkad av mjuka och bekväma material, vilket gör den perfekt att gosa med, vilket gör den till en bra present för Pokémon-fans. Den här unika och läskiga plyschan kommer garanterat att glädja både unga och gamla Pokémon-fans!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

perfekt för Pokémon-fans!

Den här Huggy Wuggy-plyschan är perfekt för Pokémon-fans! Den är tillverkad av mjukt, fluffigt tyg, vilket gör den mycket behaglig att röra vid, och är formad som en skräckinjagande Pikachu, med blanka svarta ögon och ett hotfullt ansiktsuttryck. Det är den perfekta följeslagaren för små Pokémon-fans! Barnen kommer att älska dess läskiga utseende och ljusa färger. De kommer att kunna ta med sig den överallt och ha kul att skrämma sina vänner.

Skrämmande och roligt på samma gång

Den kramiga plyschan är en skrämmande och rolig plysch på samma gång. Den har en silkesmjuk plyschkropp, men de svarta ögonen och den öppna munnen med vassa tänder ger plyschan ett hotfullt utseende. Hans olycksbådande utseende gör honom till den perfekta följeslagaren för barn som älskar monster och skrämmande saker. Huggy Wuggy Scary Plush är ett utmärkt sätt att underhålla dina barn och hjälpa dem att lära sig hantera sina rädslor. Det är en unik och skrämmande plysch som kommer att glädja både unga och gamla.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Gul

Matériau

Coton

Remplissage

Coton PP