-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Gosedjur Huggy Wuggy Vändbar Bläckfisk

258,00 kr

Möt den roligaste bläckfisken du någonsin träffat: den roliga vändbara bläckfisken! Den här galna bläckfisken är så full av personlighet att han kan byta ansikte med en enkel rörelse.

På ena sidan har du ett grymt blått ansikte som får dig att skratta med sina vassa tänder. Men när du vänder på den är du beredd att skratta högt åt dess glada rosa ansikte !

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

En plysch med två stämningar

Vår roliga vändbara bläckfiskplysch är ett förtjusande och unikt gosedjur som erbjuder två motsatser i ett. På ena sidan har vi en arg blå bläckfisk som ger den här lilla killen lite attityd. Men vänd den om och på andra sidan har vi en glad rosa version – vilken humörbytare! Elegant och sofistikerad, men samtidigt otroligt rolig, är den här plyschan perfekt för barn som gillar att ändra sin rumsinredning för att matcha sina känslor för dagen. Superplysch och tillverkad av högkvalitativa material, kommer det att bli roligare än någonsin att gosa med vår vändbara roliga bläckfiskplysch. Visa ditt stöd för känslor och skaffa din idag!

En följeslagare av hög kvalitet

Med vår leksak kan barnen tillbringa timmar med att vända och leka med sin bläckfiskkompis och hitta nya sätt att använda den varje dag. Materialet är dessutom så mjukt och bekvämt att barnen kommer att vilja ta med sig sin plyschleksak överallt! På morgonen är det bara att vända det vändbara bläckfiskhuvudet så är den redo för att ha roligt hela dagen.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Remplissage

Coton PP

Matériau

Coton

Animaux

Pieuvre