-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Gosedjur Stor Bläckfisk

397,00 kr

Kela med den stora, förtjusande bläckfisken ! Den här plyschbläckfisken är lika stor som livet, superstorlek för fler kramar och perfekt för filmkvällar, godnattsagor och mycket mer. Den här gosiga bläckfisken är tillverkad av högkvalitativa material med stor uppmärksamhet på detaljer och ger hudmjuka kramar när den placeras mot din kind.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

En bläckfisk i naturlig storlek

Letar du efter en ny vän? Sök inte längre! Vår stora plyschbläckfisk kommer garanterat att bli din nya bästa vän. Du kommer inte att hitta en kramigare och mjukare följeslagare. Den här plyschbläckfisken är tillverkad av det mjukaste tyget som finns tillgängligt och är ultramjuk och mycket plyschig. Förlora dig själv i dess tentakler! Eftersom den är i full storlek kan du dessutom använda den som kudde för att mysa med din nya vän. Dessutom kommer du aldrig att känna dig ensam på filmkvällen igen. Missa inte det här fantastiska erbjudandet – köp en idag innan alla är borta!

Att gosa överallt

Letar du efter en unik och glittrande ny familjemedlem? Se inte längre än till den stora plyschbläckfisken! Den här supermjuka och iögonfallande plyschleksaken kommer garanterat att göra ditt hem till en gladare plats. Med sina ljusa färger och sitt bedårande, verklighetstrogna ansikte är bläckfiskplyschan verkligen exceptionell

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Remplissage

Coton PP

Dimensions

78 cm