-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur Pedro Pony Peppa Gris

170,00 kr

Pedro Pony är en vän till Peppa från dagis. En liten ponny som gillar att leka cowboy. Att spela det här spelet med den här Pedro Pony plyschan kommer att bli ett riktigt nöje för din son.

Pedro Pony är en vacker plysch med en liten ponny. Det är en idealisk present till alla små, eftersom den är väldigt mjuk och nickar när man kliar den under hakan. Pedro är tillverkad av hypoallergena och hudvänliga material, vilket gör honom säker och bekväm att gosa med. Hans kompakta storlek gör att han är lätt att ta med sig överallt, så tveka inte att visa honom världen!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Pedro Pony Plush Peppa Pig Material: Bomull

Pedro Plush

Den här lilla grisen är lite klumpig och alltid sen. Din son ska ta med honom till sitt rum och hjälpa honom att vakna i tid på morgonen.
Pedro Pony är en bedårande grisig plyschleksak som kommer att glädja både unga och gamla. Hans vita päls och silkeslena svans är mjuka att röra vid, medan hans ljusa ögon uttrycker livsglädje.

Lilla Peppa Pig och hennes familj

Älskar ditt barn den tecknade serien Peppa Pig, grisen som älskar att hoppa i lerpölar och leka med sin nalle? Gör honom lycklig genom att erbjuda honom en Peppa Pig-plysch eller en plysch som representerar hans familj bland de modeller som finns i vår katalog. Den kommer inte bara att leka med din lilla. Den är också en mild följeslagare som lugnar och lugnar honom till sömns.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 2 ans

Taille

19cm