-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Gosedjur Emily Elephant Greta Gris

170,00 kr

Möt den här vackra uppstoppade elefanten Emily, Greta Gris oskiljaktiga vän. De älskar att leka tillsammans i leran och göra glada skrik. Din dotter kommer att bli glad att få vara med dem i den här roliga leken.

Emily Elephant Greta Gris plysch är en bedårande liten plyschelefant från den berömda djur-tv-serien Greta Gris.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Emily Elephant Peppa Pig plysch Material: Bomull

En vacker leksak

Emily med sina rosiga kinder och läppar är verkligen attraktiv. Din dotter kan inte motstå henne. Hon kommer att ge hennes rum en söt touch av sötma.
Plyschdjuret Emily Elephant är en Greta Gris-klassiker. Det är en vacker, mjuk plyschleksak, perfekt för barn som älskar elefanter och Greta Gris! Hennes päls är extremt mjuk, vilket gör henne till den perfekta kramkompisen för de små!

Lilla Greta Gris och hennes familj

Älskar ditt barn den tecknade serien Greta Gris, grisen som älskar att hoppa i lerpölar och leka med sin nalle? Gör honom lycklig genom att erbjuda honom en Greta Gris-plysch eller en plysch som representerar hans familj bland de modeller som finns i vår katalog. Den kommer inte bara att leka med din lilla. Den är också en mild följeslagare som lugnar och lugnar honom till sömns.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 2 ans

Taille

19cm