-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Gosedjur Greta Gris

170,00 kr

Om du letar efter en present till din dotter kan du ta en titt på denna Greta Grisplysch. En bedårande liten sugga som alltid ler och gillar att grunta när hon leker. Din dotter kan inte motstå hennes charm
Greta Gris-plyschor är den perfekta presenten för barn! Barnen kommer att älska att gosa och leka med sin nya plysch. Plyschan är supermjuk och kommer garanterat att bli en favoritvän väldigt snabbt.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Peppa Pig gosedjur Peppa Pig Material: Bomull

Kelig suggan

Greta Gris är så söt och glad att din dotter inte kan låta bli att krama henne och ge henne många kramar.
Greta Gris gosedjuret är 19 cm högt. Den är insvept i ett mjukt, gosigt tyg som är perfekt för kramar. Hennes ljusa ögon och ljusrosa fållade läppar inbjuder till kyssar. Barnen kommer att älska den!

Lilla Greta Gris och hennes familj

Älskar ditt barn den tecknade serien Greta Gris, grisen som älskar att hoppa i lerpölar och leka med sin nalle? Gör honom lycklig genom att erbjuda honom en Greta Gris-plysch eller en plysch som representerar hans familj bland de modeller som finns i vår katalog. Den kommer inte bara att leka med din lilla. Den är också en mild följeslagare som lugnar och lugnar honom till sömns.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 2 ans

Taille

19cm